Më i vizituari

August 28, 2017

Valdete Idrizi - Kandidate për Kryetare ...

August 28, 2017

Babushi Gati

September 08, 2017

Zhegrova: Kandidatët e PDK-së janë përfa...

September 18, 2017

Veseli: PDK nuk do të heqë dorë kurrë ng...

September 18, 2017

Ministri Ismaili: Mitrovica është kryefj...

September 18, 2017

Lajme

106

Ministri Ismaili: Mitrovica është kryefjala e të gjitha proceseve në vend

Ministri Ismaili: Mitrovica është kryefjala e të gjitha proceseve në vend Nga aktivitetet politike të Degës së Partisë Demokratike të Kosovës në Mitrovicë, Zyra e Komunikimit në këtë degë, ka veçuar tri më të rëndësishmet të znj. Valdete Idrizi,...

Më shumë

September 18, 2017

Lajme

105

NGA AKTIVITETET E DJESHME TË DEGËS SË PDK-së DHE ZNJ. VALDETE IDRIZI NË MITROVIC...

Për Degën e PDK-së në Mitrovicë dhe znj. Valdete Idrizi, kandidate për kryetare as e diela nuk është ditë pushimi. Aktivitetet e kësaj dite ishin planifikuar për kontakte me qytetarët nëpër mjediset nga vijnë këshilltarët për Asamblenë Komunale të Mi...

Më shumë

September 18, 2017

Lajme

133

Veseli: PDK nuk do të heqë dorë kurrë nga familjet shqiptare në veri

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka takuar kandidaten për kryetare të Mitrovicës së veriut, Gonxhe Çaushi dhe kandidatët për këshilltarë të Kuvendeve Komunale për komunat veriore të Kosovës, me të cilët ka diskutuar vizionin q...

Më shumë

September 08, 2017

Lajme

155

Zhegrova: Kandidatët e PDK-së janë përfaqësues të mirëfilltë të vullnetit të qyt...

Kandidati për Asamblenë komunale në Vushtrri nga Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Vushtrri, Shpëtim Zhegrova, ka mbajtur takim njohës me qytetarë, ku të pranishëm ishin edhe Kryetari i Degës së PDK-së në Vushtrri, Kurtan Kajtazi dhe Kandidati...

Më shumë

August 28, 2017

Lajme

330

Valdete Idrizi - Kandidate për Kryetare të Mitrovicës

Në një ditë të rëndë për qytetarët e Mitrovicës dhe të gjithë Kosovës me rastin e vdekjes së ish-Kryeministrit Dr.Bajram Rexhepi rastisi që PDK në Mitrovicë të merr një vendim shumë të rëndësishëm për qytetarët e Mitrovicës. Kryesia e Partisë Demo...

Më shumë

August 28, 2017

Lajme

177

Babushi Gati

Ky "cubi" i Vetëvendosjes në Mitrovicë, Fidan Ademi, i cili kulturë i ka “babushët” e “kallashnikovët”, pas publikimit të fotografisë së tij me automatik, po rezulton se kulturë të arsyetimit e ka edhe gënjeshtrën. Prej aeroplanit po vërehet që ës...

Më shumë

August 28, 2017

Lajme

70

Vdekja e Bajram Rexhepit

Tejet të pikëlluar nga lajmi për vdekjen e Bajram Rexhepit, ish Kryeministrit të Kosovës dhe ish Nënkryetarit të PDK-së. Një humbje e madhe për vendin. Kontributi i tij për Kosovën ishte i madh dhe populli i Kosovës do ta mbaj Bajramin si një nje pun...

Më shumë